En af de helt store fordele ved at arbejde med os er, at vi har kontorer i både Danmark og Ukraine. På den måde kan vi arbejde direkte med landbrugsskolerne i Ukraine og selv finde praktikkandidater. Det betyder også at vi er med hele vejen fra udvælgelsen af praktikanten til han/hun er i arbejde hos praktikværten.

Vores team i Ukraine besøger således landbrugsskoler og – universiteter i Ukraine, hvor de præsenterer mulighederne for praktik i Danmark og klæder kandidaterne godt på til et potentielt praktikophold, så de er velforberedte når de ankommer i Danmark. Vi tilsikrer også at praktikanterne har den korrekte dokumentation og de korrekte sprogkundskaber for problemfrit at kunne for arbejdstilladelse i Danmark.

Vores team i Danmark sørger for at der bliver ansøgt om arbejdstilladelse og hjælper praktikværten med at få praktikanterne korrekt registreret i Danmark ifht. oprettelse af CPR. Nr., skattekort og bankkonto.

 

Vi afholder også årligt sociale arrangementer for praktikanterne, som giver dem mulighed for at socialisere og have det sjovt med andre praktikanter.