Om Os

AgroSuccess er en rådgivningsvirksomhed, stiftet i 2012.

Siden da har vi serviceret og organiseret praktikantforløb for unge aktive mennesker der gerne vil gøre karriere inden for landbrug.

Vores stærke og professionelle team, i samarbejde med landbrugsskoler i Østeuropa, leverer kun de mest motiverede kandidater til det danske landbrug. Ganna Povod er selskabets grundlægger, som blev oplært af sin far, professor ved Sumy State Agrarian University og hendes mor, en revisor. Ganna har taget en bachelor i Landbrugsøkonomi ved Dnepropetrovsk State Agro-Ecological University, og kom efter endt uddannelse i praktik i Danmark. Efter 1,5 års ophold som praktikant, forsatte hun sin karriere hos Topia by Roll, et gartneri, i Stige på Fyn som leder af pakning indtil 2013.

Vores hovedkontor befinder sig i Odense, Danmark. Vi har derudover også to repræsentative kontorer i Ukraine.

Ideen bag virksomheden kom naturligt efter selv at have prøvet alle de forskellige led af et praktikophold i Danmark, efterfølgende fundet rigtig mange måder at kunne optimere processen på. Som resultat, tilbyder vi derfor den komplette pakkeløsning fra ansøgning til slut af praktikophold.

Vi vil holde dem i hånden hele vejen fra information om det danske arbejdsmarked til registrering, skat, og hvordan det er at leve her, hvilket hjælper de ny ankomne med at føle sig tilpas og falde til i et nyt land.

Billeder

Tag et kig på nogle af vores billeder